Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Sanex - DermoProtector Deodorant για τα πόδια!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για ένα προιόν που κυρίως όταν καλοκαιριάζει το χρησιμοποιώ σαν τρελή! Είναι ένα αποσμητικό ποδιών απο την εταιρεία Sanex που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει προιόντα πολύ φιλικά με το δέρμα!


Μπορεί το καλοκαίρι να μην υπάρχει κακοσμία στα πόδια μιας και δεν "κλείνονται" μέσα στα παπούτσια αλλά και πάλι ιδρώνουν αν είμαστε έξω και περπατάμε όπως επίσης το γεγονός ότι είναι "εκτεθειμένα" συνεχώς δεν είναι και ότι καλύτερο!

Ας δούμε λίγο αναλυτικά τί προιόν είναι αυτό!
Καταρχήν δεν περιέχει αλκοόλ και η δράση του είναι 24ωρη... Περιέχει micro talc το οποίο περιορίζει την εφίδρωση όπως επίσης περιέχει συστατικά που ρυθμίζουν την εφίδρωση των ποδιών μας! Κάτι βασικό είναι πως δρα κατά των βακτηριδίων που προκαλούν τον ιδρώτα!! Και φροντίζει και προστατεύει δηλαδή!

Η χρήση του είναι πολύ απλή! Ανακινούμε και απλά ψεκάζουμε απο μια απόσταση 15 εκατοστών περίπου στην πατούσα και ανάμεσα στα δάχτυλα και να αναφέρω ότι είναι κατάλληλο για χρήση και μέσα στα παπούτσια μιας και δεν τα καταστρέφει!! Είναι στα 200ml (τιμή δεν θυμάμαι) και κατάλληλο για καθημερινή χρήση! 

Πολλές φορές ψεκάζω τα πόδια πριν την παραλία μιας και μ'αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς σαγιονάρες και καλό είναι να τα προστατεύω όσο μπορώ απο τα διάφορα που μπορεί να τα απειλούν στη θάλασσα και στην άμμο!

Αυτά απο μένα για σήμερα!
Θα τα πούμε πολύ σύντομα στο επόμενο post!
Φιλάκια Πολλά!!
xxx

2 σχόλια: